Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا نیکبخت در خصوص حاشیه های اخیر صحبت کرده است

علیرضا نیکبخت می گوید کی روش نمی تواند به فوتبال ایران کمکی کند.

به گزارش طرفداری، علیرضا نیکبخت در خصوص شرایط لیگ برتر و نبرد قهرمانی میان استقلال و پرسپولیس در 6 دیدار باقی مانده به ایلنا گفت:

رقابت خیلی سخت است و دیدارهای باقی مانده دیدارهای مهمی هستند ولی هنوز من عقیده دارم سرنوشت استقلال دست خودش است و بچه ها یک مقدار همت کنند و غیرت بگذارند و در دیدارهای باقی مانده بتوانند نتایج خوبی مثل این 24 هفته بگیرند و صدرنشینی را حفظ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازی‌های سختی در این شش هفته داریم که نمونه اش بازی با سپاهان و بازی با فولاد است که اگر هشیار نباشند بچه ها ممکن است تنبیه شوند. در مجموع مسیر قهرمانی سخت است ولی این تیم نشان داده توانایی عبور از آن را دارد.

وی در مورد نتایج نه چندان خوب استقلال در هفته‌های اخیر توضیح داد:

به هر حال در مسیر پر تلاطم یک لیگ تیم ها فراز و فرود دارند و هر تیمی در دنیا را هم نگاه کنید در طول یک فصل یک دوره به مشکلات این چنینی می‌خورد و قرار نیست هر 30 بازی با پیروزی به پایان برسد ولی مهم این است که فاصله در صدر جدول حفظ شده و این وقفه لیگ هم فرصت خوبی برای ریکاوری تیم است تا با قدرت بیشتر بتواند وارد ادامه مسابقات شود. اگر استقلال بتواند با دست پر از بازی با سپاهان خارج شود تقریباً دیگر می‌شود گفت قهرمانی قطعی است.

پیشکسوت استقلال در رابطه با حواشی اخیر که بابت انتقاد مجیدی از یک کارشناس داوری ایجاد شده گفت:

من واقعاً نمی‌فهمم چرا این مسائل ایجاد شده است. مجیدی اسمی از کسی نیاورد ولی آن آقا قضیه را به خودش گرفت و واکنش نشان داد. من دوست ندارم وارد این مسائل شوم ولی خب واقعاً مجیدی از کسی اسم نیاورد.

نیکبخت در پایان در مورد گروه بندی ایران در جام جهانی توضیح داد:

من عقیده ندارم که ما گروه آسانی داریم. شاید در مقایسه با سایر تیم‌های آسیایی بهتر باشد شرایط ولی واقعاً گروه آسانی نیست. هم انگلیس هم آمریکا تیم های خوبی هستند و سه تیمی که قرار است در پلی آف بازی کنند هم از اروپا می‌آیند و شاید بدترین قرعه سید چهار همین بود. در کل پتانسیل خوبی برای این مسابقات داریم و امیدوارم با یک برنامه ریزی درست به جام جهانی برویم و بتوانیم نتایج خوبی کسب کنیم.

وی در مورد اینکه صحبت از جانشینی اسکوچیچ می‌شود گفت:

واقعاً نمی‌فهمم این صحبت ها برای چیست؟ یک روز که فکر نمی‌کردیم حتی از مرحله پیش مقدماتی صعود کنیم و حذفمان در مرحله اول قطعی بود اسکوچیچ را آوردیم و تیم را صعود داد و حالا با نتایج خیلی خوب بهترین صعودمان به جام جهانی را جشن گرفتیم. یک بازی با کره را باختیم همه حمله کردند. اگر اسکوچیچ بد بود چرا او را آوردید و حالا که آمده و نتیجه گرفته چرا حمایت نمی‌شود؟‌ بعد الان کدام مربی بزرگ بیرون است و بدون تیم است؟ بر فرض هم باشد مگر در این چند ماه می‌تواند با شرایط فوتبال ایران آشنا شود؟ مربی جدید یک سال فقط طول می‌کشد تا بازیکنان را بشناسد چه برسد به اینکه بخواهد تغییراتش را اعمال کند و بعدا هم قطعاً نتایج را گردن نمی‌گیرد. الان مثلاً‌ نام آقای کی‌روش را می‌آورند. آقای کی‌روش تاثیر خوبی روی فوتبال ایران گذاشت، قبول ولی ایشان امتحانش را پس داده. ایشان مصر پرستاره را نتوانست به جام جهانی ببرد حالا می‌خواهد بیاید ایران چکار کند؟

پیشکسوت فوتبال در مورد ارتباط دادن مسائل سیاسی به گروه بندی ایران توضیح داد:

واقعاً‌ شوخی هایی که در فضای مجازی با این گروه بندی می‌شود را می‌خوانم و برایم جالب است. به نظر من نباید سیاست را در فوتبال دخالت داد ولی خب این شرایطی است که وجود دارد و نمی شود آن را کتمان کرد. امیدوارم حالا که گروه بندی ما اینطور شده مسئولان کشوری و سیاسی و دولتمردان حمایت بیشتری از تیم ملی داشته باشند و این گروه بندی باعث شود انگیزه و برنامه ریزی برای نتایج خوب قوی تر شود.

اخبار داغ 

رکنا برگشت علی پروین: پرویز قلیچ خانی و ناصر محمدخانی را هیچ وقت فراموش نمی کنم اولین حضور نساجی و آلومینیوم در فینال جام حذفی؛ کدام تیم به اولین قهرمانی اش می رسد؟ سیمونه اینزاگی: ابتدا می گفتند ما مدعی اصلی اسکودتو هستیم و بعد کاملا ما را خط زدند روی کین: این منچستریونایتدی نیست که برایش بازی کردم؛ شرایط غم انگیز است

منبع: طرفداری

کلیدواژه: علیرضا نیکبخت جام جهانی گروه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۳۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ

کشورهای گروه ۷ شامل ایالات‌متحده، بریتانیا، ایتالیا، فرانسه، ژاپن، آلمان و کانادا توافقی را برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ برای تولید برق تا سال ۲۰۳۵ امضا کردند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، زغال‌سنگ به‌عنوان منبع تولید برق در اقتصادهای گروه هفت (G7) حدود ۱۵ درصد از ترکیب انرژی آن‌ها را تشکیل می‌دهد و هرچند به‌طور قابل‌توجهی کمتر از میزانی است که ۲۰ یا ۳۰ سال پیش برای تولید برق کشورهای این گروه شامل ایالات‌متحده، بریتانیا، ایتالیا، فرانسه، ژاپن، آلمان و کانادا استفاده می‌شد، طبق استانداردهای جهانی هنوز هم مقدار زیادی است و باید حذف شود. با این حال حداقل برای بعضی از اعضای این گروه مانند آلمان و ژاپن که به ترتیب ۲۵ و ۲۹ درصد برق مورد نیاز خود را از زغال‌سنگ تأمین می‌کنند، حذف این سوخت فسیلی از ترکیب انرژی سخت‌تر از حد انتظار است.

چوب‌خط حذف زغال‌سنگ در گروه هفت

ضرورت حذف زغال‌سنگ توسط آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده در مورد انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از تولید برق تأیید شده است، بنابراین تمام نیروگاه‌های جدید با سوخت زغال‌سنگ و گاز باید سیستم‌های جذب کربن را نصب کنند یا تا سال ۲۰۳۹ تعطیل شوند. مهلت اجرای این توافق در G7 تا ۲۰۳۵ است.

جدیدترین تعهد کشورهای عضو این گروه نشان می‌دهد که آن‌ها مصمم به پایان دادن به انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از سوزاندن زغال‌سنگ هستند. با این وجود باید توجه داشت که پایان دادن به تولید و استفاده از زغال سنگ در هفت اقتصاد از بزرگترین اقتصادهای جهان، تنها این سوخت فسیلی را برای سایر اقتصادهای بزرگ مانند چین و هند ارزان‌تر می‌کند. سایر کشورهای فقیرتر در آسیا نیز استفاده از زغال‌سنگ را افزایش خواهند داد.

محدودیت انرژی‌های تجدیدپذیر در برابر تجدیدناپذیر

هیچ راه واقع‌بینانه‌ای وجود ندارد که در آن باد، خورشید و نیروگاه‌های هسته‌ای جدید قادر به جایگزینی کامل ظرفیت از دست رفته زغال‌سنگ باشند. در همین حال ساخت یک نیروگاه هسته‌ای جدید سال‌ها طول می‌کشد، زیرا راکتورهای کوچک مدولار به‌تازگی قدرت خود را از دست داده و راکتورهای بزرگ قدیمی به‌عنوان تنها نوع آزمایش‌شده هسته‌ای باقی مانده‌اند.

به این ترتیب تقاضای گاز برای برآورده کردن جهش تقاضا از سوی G7 افزایش خواهد داشت و آنچه در سال ۲۰۲۲ برای اروپا و آسیا اتفاق افتاد، در مقیاس بزرگ‌تر و احتمالاً طولانی‌تر برای غرب تکرار می‌شود.

از سوی دیگر تقاضا برای انرژی در حال افزایش است و با افزایش سریع استقرار هوش مصنوعی، این امر تشدید پیدا می‌کند. محاسبات هوش مصنوعی انرژی بسیار بیشتری نسبت به محاسبات غیر آن مصرف می‌کند و باعث افزایش تقاضا برای برق می‌شود که باد و خورشید توان پاسخگویی به آن را ندارد.

با این حال هوش مصنوعی، مراکز داده و تولید نیمه هادی‌ها برای صنعت پررونق فناوری اطلاعات تنها عواملی نیستند که تقاضا برای برق را افزایش می‌دهند و صنعتی‌سازی که زندگی میلیون‌ها نفر را بسیار بهتر کرده است نیز ناگزیر با افزایش تقاضای انرژی به‌ویژه برق همراه است.

در واقع جهان می‌تواند به افزودن انرژی‌های تجدیدپذیر ادامه دهد، اما این اقدام هرگز کافی نخواهد بود. بنابراین، مشخص نیست که آیا G7 می‌تواند زغال‌سنگ را به‌طور کامل کنار بگذارد یا خیر و گفت‌وگوها سر این مسأله است که اثر خالص خروج زغال سنگ G7 در صورت تحقق ممکن است در واقع به انتشار جهانی بیافزاید. این حقیقت تلاش‌های بیشتری را برای بررسی جوانب امر می‌طلبد.

کد خبر 750671

دیگر خبرها

  • تساوی در سیرجان؛ زور گل‌گهر و شمس‌آذر به هم نرسید
  • سرمربی تیم هندبال جوانان: برای کسب سهمیه جهانی می‌جنگیم
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • بحران کاریزما در پرسپولیس؟ | اتفاق آـزار دهنده در بازی با سپاهان
  • روزی که شوروی پشت مزدوران را در ایران خالی کرد / پاسخ بختیار به ادعای رضا پهلوی / تصاویر رنگی آلمان‌ها از نبرد استالین گراد / گرامافونی که ایرانی‌ها ۱۲۰۰ سال پیش ساختند / آبادان در بیش از یک قرن پیش
  • (عکس) مهمان ویژه نکونام در کمپ حجازی چه کسی بود؟
  • عکس| ایرانی‌ها در اولین فینال آسیایی بعد از فغانی
  • دانلود آهنگ مست عشق علیرضا قربانی + متن
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد
  • کلین شیت خاص برای علیرضا بیرانوند